Terrapie, die ook de aromamassa’s samenbrengt

Hallo, heren, het was een vreedzame dinsdag, en het was plotseling koud, alsof het warme weer de laatste keer dat ik aan het feest was, was gebeurd. En vandaag is het nog erger, het sneeuwt. Ik heb op deze dag een massage, dus ik zal je vandaag een tijd geven om je te introduceren in de Mars Swedish Massage Shop die ik vaak draag.

De eerste massagewinkel die ik wil voorstellen, is een cupite in Mars, een terrafi-winkel die niet alleen Swedish 부천건마 Massage is, maar ook Aroma Massage. Ik heb het voordeel dat je een relatief goedkope massage krijgt omdat je een wekelijkse korting hebt. Er is een Chinese massagebeheersafdeling, evenals een Koreaanse massagebeheerder, die u kunt beheren op basis van uw eigen managementstijl en parkeerfaciliteiten, dus u kunt uw auto niet gebruiken om te bezoeken.

Het programma is verdeeld tussen de A-kos en de S-kos, de goedkoopste A-kos is 80.000 gewonnen in 60 minuten en de duurste care is de D-kos, die 150.000 won in 90 minuten. De verkooptijd is een goede winkel om 24:00 uur, dus het is een goede winkel om te bezoeken zonder last, zelfs bij laat in de ochtend.

De tweede plaats is de massagewinkel die ik je wil voorstellen, die is gevestigd in Mars Retour, een palmmi-winkel die niet alleen Swedish Massage is, maar ook Aroma Massage. Ik heb een massage-korting evenement, dus je kunt een betere zorg krijgen voor een lid. Omdat er een parkeerfaciliteit is in de kelder van het gebouw, kan je het zelf uitschakelen zonder je ongemakkelijk te voelen.

De cursussen zijn verdeeld in drie soorten: Swedish & Aroma Course. De Akoss is 80.000 gewonnen in 60 minuten, de B-kos is 110.000 gewonnen in 90 minuten, de C-kos is 140.000 gewonnen in 120 minuten, de verkooptijd is 11.00 uur tot 4.00 uur. Omdat ze het hele jaar door vrij zijn, is het een winkel die er goed uitziet tijdens hun bezoek met behulp van vrije dagen.

De laatste winkel die ik je wil voorstellen, is een secret in Mars Jinan Dong. Het is een terrafi-shop die zeer goed is in emotionele swedishmassages. Het is een goede winkel voor een zeer gority-massage omdat alle Koreaanse massagebedienden in het land wonen. Je kunt je auto gebruiken om te bezoeken omdat het in de buurt van Lottesinema ligt en gratis parkeren mogelijk is.

Het programma is verdeeld in drie soorten cursussen: de A-koss is 80.000 gewonnen in 60 minuten, de B-kos is 100.000 gewonnen in 90 minuten en de C-kos is 140.000 gewonnen in 120 minuten.De verkooptijd is van 11.00 tot 5.00 uur en u kunt gemakkelijk worden beheerd door vakanties of weekends te gebruiken, omdat u 365 dagen vrij bent van het jaar.

Leave a Comment