Ik heb nog niet veel gespeeld

Deze keer, na het laatste schrijven, zal ik je voorstellen aan de spelers die het nummer zeven van Man Yu hebben genummerd sinds Ronaldo. Alle spelers die ik eerder heb verteld (voor de prijs) zijn een grote legend in de stad, maar de spelers die ik vandaag wil voorstellen, zullen een beetje anders voelen. Ik heb je eerder verteld, maar ik heb Michael Owen, die de bankbron was, en Antonio Valencia, die zeven 스포츠중계 keer heeft gereden, niet uitgesloten.
De eerste speler die ik wil voorstellen is Angel di Maria. Di Maria erfde het ruggenmerg nummer 7 van Antonio Valencia, die kort zeven keer had gerund, en verhuisde in de zomer van 2014 van Real Madrid naar Mann Euro. Maar hij was niet in overeenstemming met de tactiek van Man Yu’s regisseur Van Hal en was niet goed aangepast aan de Premier League-fase. Di Maria was daarom sterk verbonden met Saint-Germain, Parijs, in een jaar tijd en Maneu leek zijn transfer te toestaan.
Het leek erop dat de transferprocedure vlot was, maar Di Maria nam niet deel aan de training zonder contact en werd tot de overval overvallen, waardoor ze uiteindelijk de slechtste finish met Man Yu kreeg. De mislukkingsfactoren van Dee Maria waren verwondingen, mislukkingen van aanpassing en tactische problemen, maar hij toonde een grote verwachting, een gebrek aan professionele ceremonies en een overdrachtsuitspraak die hem dwong een pijl van veel mensen te slaan.
De volgende speler die ik wil voorstellen, is Memphis Defi. Defie verscheen in 30 competitiewedstrijden in het seizoen 14-15 voor Eredibisi, scoorde 22 doelpunten en werd de scorer en werd door zijn optreden aangemoedigd, waardoor PSV Eindhoven in zeven jaar de competitie won. Nadat hij zijn spel nauwlettend had bekeken, slaagde Man Yu erin om het volgende seizoen zijn inzending te doen en hij zou zeven gelijke nummers van Man Yu krijgen, omdat hij zelf een ruggengraat nummer zeven wilde.
Hij maakte echter een zeer passieve verschijning voor defensieve Gaddam en scoorde slechts twee doelpunten in de competitie, met de slechtste score-omzet van de EPL-spotters in het debuutseizoen. Het volgende seizoen maakte hij zijn slechtste verschijning, in plaats van beter te worden, en uiteindelijk werd hij beoordeeld als een van de slechtste nalatenschappen van voormalig manager Louis Van Hal, en verhuisde hij naar Olympique Lyon in januari van het seizoen 16-17.
De derde speler die ik wil voorstellen, is Alexis Sanchez, die in januari 2018 een deal heeft gesloten tussen de heren Yu en Arsenal om Alexis Sanchez te ruilen voor Henryk Mickitarian. Sanchez werd King of North London genoemd met 80 doelpunten in de 169 wedstrijden van Tongsan tijdens Arsenal en maakte veel fans van Man Yu opvallen door beelden te maken van het spelen van Man Yu’s cheerleading op piano op transferofficiële beelden.
Maar zijn formulier, dat naar Manchester is overgeplaatst, daalde scherp en zijn record in de tweede helft van het seizoen 17-18 in Manhattan was slechts 18 wedstrijden, 3 doelpunten en 5 assists. Het volgende seizoen van Sanchez was erger en gezien de aandelenaandelen van ongeveer 700 miljoen won die hij ontving, moest het record van 2 doelpunten en 4 assists in 27 wedstrijden in totaal een schande voelen. Met deze ergste tragedies verliet Sanchez de huurovereenkomst in het seizoen 19-20, waar hij een fatsoenlijke prestatie op het Italiaanse podium toonde en Inter zijn volledige inzetintentie onthulde. Uiteindelijk tekende Sanchez een volledige transferovereenkomst met Inter en werd hij vanaf dit seizoen volledig intern.
De laatste speler die ik wil voorstellen, is Edinson Cavanni, de hoofdpersoon van Man Yu’s nummer zeven. Cavanni ging vorige zomer naar de transfermarkt als een gratis contract, maar vanwege zijn zilveren verwondingsgeschiedenis en hoge aandelenaandelen kocht hij aanvankelijk een tegenaanval van veel fans. Maar Cavanni slaagde er al snel in zijn klasse te demonstreren.
Toen de originele hoofdstriker van Man Yu, Anthony Marshall, dit seizoen in een extreme tragedie terechtkwam, nam de wedstrijd toe met de cast van Natural Cavanni. Hij toonde een actieve defensieve Gaddam, in tegenstelling tot Marshall, en leidde de opkomst van de Manchester Yu met belangrijke doelpunten.In de laatste tiende ronde van de competitie werd het team naar de eerste helft van de wedstrijd naar South Hampton gebracht, maar zodra de tweede helft begon, werd Cavanni vervangen en werd hij zelfs de redder van Manuel met twee doelpunten en een assist in slechts 45 minuten.

Leave a Comment